BLR-DEZ-02-F01
BLR-DEZ-02-F01

Bezlepkové muffiny s jablky a skořicí

10542708_10202268712943839_405695924423348411_oOd PetrMichalek  

Březen 30, 2015

0.0
  • Příprava: 10 min.
  • Vaření: 20 min.
  • 10 min.

    20 min.

    30 min.

Ingredience

1/3 hrnku cukru

1 hrnek rýžové mouky

1 lžička kypřícího prášku

3/4 lžičky soli

1/2 lžičky sody bicarbonat

2 vejce

3 lžíce oleje

1 nastrouhané jablko

1 lžička skořice

Postup přípravy

Ve větší míse smíchejte cukr, rýžovou mouku, kypřící prášek, sůl a sodu.

V menší míse smíchejte vejce a olej.

Přidejte obsah menší mísy do suché směsi ve větší míse a rychle a důkladně zamíchejte.

Přidejte nastrouhané jablko a skořici a lehce promíchejte.

Naplňte misky na mufiny hotovou směsí a pečte v troubě předehřáté na 180° dozlatova.

00:00

0 Hodnocení

Všechna pole jsou vyžadována k přidání receptu.