be-chl_Snapseed_WEB2
be-chl_Snapseed_WEB2

Bezlepkový chléb z domácí pekárny

Od MiroslavRusnak  ,

Duben 20, 2015

0.0
  • Příprava: 16 min.
  • Vaření: 1 hod. 30 min.
  • 16 min.

    1 hod. 30 min.

    1 hod. 46 min.

Ingredience

400 gr. oblíbené bezlepkové mouky

300 ml. vody ohřáté na 35 stupňů

7 g sušeného droždí

1 lžička soli

1 lžička cukru

1 lžička kmínu

2 lžíce oleje

Postup přípravy

Do formy vlijeme ohřátou vodu do středu nasypeme mouku.

Na jednu stranu dáme olej, kmín a sůl a na druhou droždí s cukrem.

Pečeme na bezlepkový program nebo sprint .

Můžeme na místo kmínu použít semínka slunečnice,sezamu nebo lnu.

Po upečení okamžitě vyklepneme z nádobky.

00:00

0 Hodnocení

Všechna pole jsou vyžadována k přidání receptu.