p_Snapseed_WEB2
p_Snapseed_WEB2

Exotická pikantní polévka

Od MiroslavRusnak  

Duben 18, 2015

0.0
  • Příprava: 40 min.
  • Vaření: 4 hod.
  • 40 min.

    4 hod.

    4 hod. 40 min.

Ingredience

2 l vody

2–3 velké morkové kosti

500g předního hovězího

80 g čerstvého zázvoru

1 svitek skořice

1 větší cibule

2 hvězdičky badyánu

3–4 tobolky kardamomu(rozloupnout)

2 chilli papriky

4 porce rýžových nudlí

svazek koriandru

4 jarní cibulky

1–2 červené cibule

bambusové výhonky

svazek koriandru

hrst klíčků mungo

1 citron

Postup přípravy

Do vody dáme morkové kosti, přední hovězí, oloupaný zázvor, skořici, rozpůlenou cibuli, badyán, kardamon, chilli papričky.

Přivedeme k varu a pomalu vaříme po dobu minimálně 4 hodiny.

Potom zcedíme.

Maso obereme apřidáme zpět do vývaru.

Dále do vývaru přidáme na necháme zavařit nakrájené jarní cibulky, červenou cibuli na plátky, bambusové výhonky, koriendr, klíčky mungo, citron nakrájený na klínky.

Podáváme s rýžovými nudlemi.

00:00

0 Hodnocení

Všechna pole jsou vyžadována k přidání receptu.