BLR-OST-01-F01
BLR-OST-01-F01

Zapečený květák

10542708_10202268712943839_405695924423348411_oOd PetrMichalek  

Duben 6, 2015

0.0
  • Příprava: 15 min.
  • Vaření: 20 min.
  • 15 min.

    20 min.

    35 min.

Ingredience

2 a 1/2 hrnku vařeného květáku

1 hrnek zakysané smetany

3/4 hrnku strouhaného sýru čedar

3 jarní cibulky

3-6 plátků anglické slaniny

sůl

pepř

Postup přípravy

Nakrájejta uvařený květák na velmi malé kousky.

Nakrájejte jarní cibulky a anglickou slaninu.

Smíchejte zakysanou smetanu, 1/2 jarní cibulky, 1/2 čedaru, 1/2 slaniny. Dle chuti osolte a opepřete.

Vmíchejte květák. Umístěte do zapékací mísy a povrch pohoďte zbytkem čedaru a slaniny.

Pečte v troubě po dobu asi 20 minut. Nakonec těsně před podáváním pohoďte povrch zbytkem jarní cibulky.

00:00

0 Hodnocení

Všechna pole jsou vyžadována k přidání receptu.