GLUTINIENTE CALAMARATA 400g
Calamarata - další z těstovinových forem typických pro kampánskou tradici. Jméno vychází z podobnosti s kroužky chobotnice, se kterou je často servírována.
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Calamarata je další z těstovinových forem typických pro kampánskou tradici. Tvar této těstoviny je ve skutečnosti velmi podobný paccheri. Jméno však pochází z podobnosti s kroužky chobotnice, se kterou je často servírována.
ŘEMESLNĚ VYRÁBĚNÁ BEZLEPKOVÁ PASTA RAŽENÁ ZLATOU MATRICÍ
* těsto je díky zlaté matrici méně namáháno a má ideální pórovitost a vynikající propustnost pro koření a omáčky
* pomalé sušení při nízkých teplotách podle nejlepší tradice, které zachovává výživové vlastnosti a zvýrazňuje chuť a vůni.
Doporučený čas vaření 16 min.
Složení: Kukuřičná mouka, rýžová mouka, voda.
Skladujte na chladném a suchém místě.
NEAPOLSKÁ CALAMARATA - typické jídlo neapolské kuchyně, které se zakládá na několika ingrediencích: rajčatech a kroužcích chobotnice. Ve skutečnosti neapolská calamarata není jediným receptem používaným k přípravě této těstoviny. Ve skutečnosti se dobře hodí k různým druhům ryb, od mořských plodů po mečouna. Existují také ti, kteří ji používají jako přílohu k masu. Každopádně je to těstovina, kterou stojí za to ochutnat!
SPOLEČNOST GLUTINIENTE ... co o sobě říká?
" Voda, mouka a... hodně a hodně lásky
Od výběru a míchání mouky jsme přešli ke studiu a experimentování s ideální dobou a teplotou sušení, která se v závislosti na formátu pohybuje kolem 45 stupňů po dobu 19/26 hodin.
Nakonec přišla na řadu zlatá matrice na protlačování těstovin, která jim dodá ideální drsnost, pórovitost a propustnost."
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SPOLEČNOST GLUTINIENTE ... co o sobě říká?
" Voda, mouka a... hodně a hodně lásky
Od výběru a míchání mouky jsme přešli ke studiu a experimentování s ideální dobou a teplotou sušení, která se v závislosti na formátu pohybuje kolem 45 stupňů po dobu 19/26 hodin.
Nakonec přišla na řadu zlatá matrice na protlačování těstovin, která jim dodá ideální drsnost, pórovitost a propustnost."