MASSIMO ZERO GNOCCHI DI PATATE 2x200g
BRAMBOROVÉ GNOCCHI (NOKY) - malé “knedlíčky” z bramborového těsta, které se podávají jako příloha nebo jako samostatné hlavní jídlo. Vaří se ve slané vodě.
Zlevněno - minimální trvanlivost 23. 10. 2024.
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Položka byla vyprodána… |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI (NOKY)
Jejich původ sahá do 16. století, kdy se začaly dovážet brambory z Ameriky. Gnocchi alla sorrentina jsou jedním z nejchutnějších receptů, připravují se s rajčaty, vláknitou mozzarellou a čerstvou bazalkou. Jsou však vynikající s jakýmkoli kořením; popusťte uzdu své fantazii.
Složení: Rehydratované brambory 70 % (voda,bramborové vločky), rýžová mouka, kukuřičná mouka, bramborový škrob, sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný, přírodní aromata. Může obsahovat stopy MLÉKA a VEJC.
Skladujte při pokojové teplotě na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Bezlepkové produkty MASSIMO ZERO
Italská společnost Massimo Zero nám dodává řemeslně vyrobené kvalitní bezlepkové výrobky. Především těstoviny s plnohodnotnou, pravou a autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.
Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.
Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská společnost Massimo Zero nám dodává bezlepkové výrobky v top kvalitě. Především vyrábí bezlepkové těstoviny s autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.
Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.
Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.