MASSIMO ZERO FROLLINI ZUCCHERO DI CANNA 220g
FROLLINI - delikátní sušenky s hnědým cukrem, co potěší všechny vaše smysly
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 0.22 kg |
FROLLINI - SUŠENKY S HNĚDÝM CUKREM
Chutné sušenky s hnědým cukrem jsou dokonalou kombinací jemné sladkosti a křehké struktury. Vyrobené z pečlivě vybraných surovin, včetně hnědého cukru, který jim dodává zvláštní chuť - méně sladkou a více pikantní. Perfektní ke kávě, čaji nebo jako sladká pochoutka kdykoli během dne. Bez umělých barviv a konzervantů – jen poctivá chuť domácích sušenek.
SLOŽENÍ: Kukuřičná mouka, rýžová mouka, slunečnicový olej, cukr, čerstvá pasterizovaná VEJCE 7,1 %, hnědý cukr 7 %, sušené odstředěné MLÉKO, MÁSLO, voda, bramborový škrob, kypřící látky: hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný; sůl, aromata.
Může obsahovat SÓJU, OŘECHY (mandle, vlašské ořechy, lískové ořechy, pistácie).
Skladujte na suchém a chladném místě.
MASSIMO ZERO
Italská společnost Massimo Zero nám dodává řemeslně vyrobené kvalitní bezlepkové výrobky. Především těstoviny s plnohodnotnou, pravou a autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.
Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.
Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská společnost Massimo Zero nám dodává bezlepkové výrobky v top kvalitě. Především vyrábí bezlepkové těstoviny s autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.
Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.
Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.