Expres Menu
Rodinná firma z podhůří Krkonoš. Vyrábí kvalitní a zdravá jídla, která pomáhají lidem efektivně využít čas a nedělat kompromisy ve svém zdravém životním stylu doma i na cestách. Za pomocí nejnovějších světových technologií a českého srdce nabízí dobrou alternativu k domácímu vaření.
Co o sobě Expres Menu říká? :
"Abychom dosáhli nejlepší kvality produktu je nutné, aby nám dodavatelé zajistili vždy čerstvé suroviny, které samozřejmě musí být také bez konzervantů a lepku. Trvalo nám delší dobu, než jsme našli spolehlivé dodavatele uzenin, slaniny, rajčatového protlaku nebo třeba smetany bez jakýchkoliv éček. Stále jsme hledal metodu konzervace bez nutnosti mražení a použití chemických látek, studovali nové technologie a chodili se radit na Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Po více jak roce práce a bádání jsme vytvořili metodu CTP – kontinuální tepelný proces, na kterou jsme získali patent. V praxi to znamená, že vyrábíme jídla bez konzervantů, která se dají dlouhodobě skladovat v pokojové teplotě."
Dnešní způsob stravování, který obsahuje velký podíl chemicky upravených produktů, vede k překyselení našeho organizmu. Tato kyselost má negativní vliv jak na náš organizmus, tak i na chuť pokrmů. Proto v produktech Expres Menu používájí takzvanou "živou vodu". Díky její zásaditosti mohou používat o 30 % méně soli a o 30 % méně koření, aniž by jakkoliv ovlivnili výslednou chuť.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají polévce lesní houby.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají lesní houby.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné brambory.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou je bramborová kaše.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem